معمای گم شدن ۲۰۰ کیلو مواد مخدر راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است
سرخط خبرها

ورود هلال احمر به مناطقی که دچار قطعی گاز شدند | امداد رسانی به ۱۴ هزار و ۳۳۲ فرد در برف و کولاک در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۴۵۴۹۶
  • ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۸
ورود هلال احمر به مناطقی که دچار قطعی گاز شدند | امداد رسانی به ۱۴ هزار و ۳۳۲ فرد در برف و کولاک در خراسان رضوی
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: با توجه به ورود سامانه بارشی به استان خراسان رضوی و شروع بارش‌ها به صورت برف و کولاک در محور‌های شمال، شرق، شمال شرق و غرب استان به ۱۴ هزار و ۳۳۲ فرد در برف و کولاک امداد رسانی انجام شد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

محسن ذاکریان در گفتگو با خبرنگار شهرآرا نیوز اظهار کرد: با توجه به ورود سامانه بارشی به استان و شروع بارش‌ها به صورت برف در محور‌های شمال، شرق، شمال شرق و غرب استان، اعلام آمادگی به تمام شعب استان ابلاغ گردید و بنا بر گزارش‌های ارسالی شعب، خدمات امدادونجات انجام پذیرفته است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: با توجه به ورود سامانه بارشی به استان خراسان رضوی و شروع بارش‌ها به صورت برف در محور‌های شمال، شرق، شمال شرق و غرب استان، اعلام آمادگی به تمام شعب هلال احمری استان ابلاغ شده و بنا به گزارش‌های ارسالی شعب، خدمات امدادونجات به مردم ارائه شده است.
ذاکریان ادامه داد: ۲۱ شعبه از جمله شعبه بجستان، بردسکن، تایباد، تربت‌جام، تربت‌حیدریه، جوین، خواف، خوشاب، داورزن، سبزوار، سرخس، فریمان، فیروزه، قوچان، کاشمر، کلات، گناباد، مشهد، مه‌ولات، نیشابور درگیر حوادث برف وکولاک بودند.
او افزود: ۶۷ حادثه جاده ای، ۱۰۹ خودروی گرفتار، ۱۴ هزار و ۳۳۲ فرد حادثه دیده، امداد رسانی صورت گرفته است همچنین ۱۵۳ تیم به ظرفیت ۵۰۲ نفر با ۱۴۱ خودرو عملیات جاده‌ای انجام دادند.

امدادرسانی هلال احمر برای مناطقی که دچار قطعی گاز شده بودند

وی در ادامه با اشاره به امدادرسانی هلال احمر برای مناطقی که دچار قطعی گاز شده بودند، افزود: در برخی از نقاط استان شاهد افت فشار گاز و قطع گاز بودیم، از جمعه شب، گاز تربت جام در برخی از نقاط خواف قطع شد با کارشناسی که در ستاد بحران استان و سازمان امداد نجات صورت گرفت، علیرغم اینکه این حوزه جزء وظایف ما نبود به منظور کمک به مردم و کمک به دستگاه‌های مربوطه ورود کردیم و در مکان‌های تجمعی گرمایش آن‌ها را طریق بخاری‌های نفتی و به به گفته وی، همچنین  برای افرادی که نه اقلام برقی و نه نفت سوز داشتند و امکان گرمایشی برای آن‌ها مهیا نبود، با هماهنگی ماندگاری‌ها و ستاد بحران شهرستان‌ها نقاط منتخب به عنوان مکان تجمع انتخاب شدند و امکانات گرمایشی تجهیز شدند.

وی با بیان اینکه در منطقه بردسکن، مناطق شهری شهرآباد و انابد با جمعیت تحت تاثیر ۲۰۰۰ نفر تجهیز ۲ مکان تجمعی با توزیع ۳۰ شعله چراغ و الور انجام شد.هم‌چنین در روستا‌های خیرآباد، مهنه، فتح آباد، شمس آباد، میاندهی، عبدل آباد مه ولات با جمعیت تحت تاثیر حدود ۶۸۰۰ نفر تجهیز ۱۴ مکان تجمعی با توزیع ۲۴۰ شعله والور خدمات انجام شد.
به گفته وی، همچنین بخش‌هایی از شهر تربت جام و ۱۷ روستای یاقوتین، حسن آباد، رضاآباد، قادرآباد، یخک، فیروزکوه  و... با جمعیت تحت تاثیر ۷۲۰۰ نفر تجهیز ۳ مرکز تجمعی با توزیع ۶۵ شعله والر انجام شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->